Música, concerts, balls

Canta Gran! Tòtems

Vilafranca del Penedès | Auditori Municipal | 11-03-2017

Canta Gran!  Tòtems

Per primer cop a Vilafranca us presentem un concert amb uns protagonistes entranyables: 200 persones grans de diverses formacions corals interpretant una cantata a l'escenari de l’Auditori Municipal.

Una producció de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Auditori de Barcelona que beu del Cantània en el que Vilafranca ja fa anys que participa amb l’alumnat de 6è de les escoles vilafranquines.  Un projecte amb set músics professionals, una direcció i uns solistes professionals que, junt amb els cantants amateurs, faran d’aquest concert una experiència única tant dintre com fora de l’escenari.

FITXA ARTÍSTICA
Text Pilar Cabot 
Composició musical Gerard Pastor
Direcció musical Montserrat Meneses
Direcció escènica Ignasi Tomàs
Solista Maria Santallusia
Solista Xavier Fernández
Corals participants: Societat Coral El Coro (Vilafranca), Coral Tívoli (Vilafranca), Coral La Girada (Vilafranca), Coral de l’Institut IES Eugeni d’Ors (Vilafranca), Coral Sant Magí (Tarragona), Coral Esplai de Reus (Reus) i Coral L'Esplai (Vilanova).

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

Aforament: 460 localitats numerades.

Durada: 50 min

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!