Altres

Premis Sambori Òmnium de la demarcació Penedès - Garraf - Anoia

Teatre Principal 23-03-2017 | 19 hores
Premis Sambori Òmnium de la demarcació Penedès - Garraf - Anoia

L'acte servirà per conèixer els divuit premiats entre els més de 2.000 participants d'entre primer de primària i segon de batxillerat de les comarques de l'Alt i el Baix Penedès, el Garraf i l'Anoia.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  res seran les protagonistes de l'acte de lliurament dels premis Sambori Òmnium de la demarcació Penedès - Garraf - Anoia que s'entregaran el dijous 23 de març. L'acte servirà per conèixer els divuit premiats entre els més de 2.000 participants d'entre primer de primària i segon de batxillerat de les comarques de l'Alt i el Baix Penedès, el Garraf i l'Anoia.

  El mag Vicenç Gómez farà gaudir el públic, a petits i grans, amb una actuació que barrejarà màgia i lletres. L'actuació tindrà l'acompanyament de la música de Jordi Riera amb el hang, un instrument de percussió melòdica que de ben segur sorprendrà als assistents.

  L'acte de lliurament, organitzat per Òmnium Garraf i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, serà dijous 23 de març a les 19h al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú. L'acte, que és gratuït, comptarà amb la presència de representants d'Òmnium de la vegueria Penedès, de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú així com dels alumnes premiats, les seves famílies, els centres educatius i tota aquella gent que ho vulgui.

  El Premi Sambori Òmnium
  El Premi Sambori Òmnium és un premi de narrativa en català dirigit als centres educatiu de tots els Països Catalans i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres. La darrera edició, el 2016, va comptar amb 44.000 participants a Catalunya i 130.000 alumnes, en el total dels Països Catalans.

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Promoció econòmica

  A la recerca del CIT del segle XXI

  Miquel Casellas

  Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra