Conferències, col.loquis
Xerrada gastronomica
Cubelles | Restaurant Cal Tala | 07-04-2017
Jornada La cuina medieval catalana (segles XIV-XV), a càrrec de Marc Balanza i Manel Talavera .
Segona part de l’activitat organitzada l’any passat on es combina una explicació de la cuina medieval a Catalunya, els usos i costums culinaris de l’època, alguns de ben sorprenents comparats amb els paladars actuals, i un tast de plats elaborats a partir de receptes dels segles XIV i XV. Els assistents podran seguir les explicacions dels ponents i, a continuació, degustar les propostes elaborades pel cuiner de Cal Tala, Manel Talavera.
T'ha interessat aquest acte?
Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.
El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.