Exposicions

50è aniversari de l'escola Cossetània

La Sala 21-04-2017 | 17.15 h
50è aniversari de l’Escola Cossetània

La Sala acull una exposició i la presentació d'un conte amb motiu del 50è aniversari de l'escola Cossetània

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  Continuant amb els actes de celebració que ha programat l'Escola Cossetània per celebrar el 50è aniversari, aquest divendres 21 d'abril a les 17.15 h tindrà lloc al Centre d'Art Contemporani LA SALA la presentació del conte infantil dels 50 anys de l'escola. En acabar, a les 18 h, s'inaugurarà l'exposició “Escola Cossetània. 50 anys fent escola”.
  Fa 50 anys una colla de pares i mares, preocupats per l'educació dels seus fills, van decidir engegar una escola ben diferent a la que els oferia el sistema educatiu d'aquell moment. Van buscar mestres joves i emprenedores i, tots junts, van engegar una escola nova. Una escola amb moltes ganes i pocs recursos.
  Una escola que han viscut moltes generacions de nens i nenes que tenen des de 3 fins a 55 anys.
  La mostra és un recull d'imatges, objectes i escrits que fan un recorregut per la història d'aquesta escola vilanovina.
  Pel que fa al conte, es diu "Vet aquí una escola". Les persones que hi han col·laborat són exalumnes de l'escola. Així, el text l'ha escrit Xavier Llorens, les il·lustracions són fotos dels ninots de Sergi Salvó (Iakaré), la maquetació l'han fet Jordi Caba i Sergi Jiménez, i el publica l'editorial "El Cep i la Nansa".

  L'exposició està organitzada per l'Escola Cossetània i es podrà visitar a la Sala Oberta del Centre d'Art Contemporani fins al 21 de maig de 2017.

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Promoció econòmica

  A la recerca del CIT del segle XXI

  Miquel Casellas

  Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra