Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Festa Major al Foment: “J’ai deux amours”

Vilanova i la Geltrú | Foment Vilanoví | 27-07-2017

Festa Major al Foment: “J’ai deux amours”

El reconegut artista cantant, compositor i multi instrumentista, que va haver de suspendre la seva actuació al Foment el passat Carnaval, ens refarà ben aviat amb un espectacle que va sorprendre i triomfar a la passada edició del Festival de Peralada (2016).

Jai deux amours és una proposta en la que comparteix complicitats amb el versàtil pianista i improvisador Marco Mezquida. Junts, emprenen un sensacional viatge que passa pel teatre, pel cabaret i pel recital, construït a base de fabuloses cançons d’autoria pròpia i també revisitant joies del repertori internacional, fent especial èmfasi en la Chanson Française per tal de retre un homenatge a París. Aquesta trobada entre aquests dos artistes prolífers i eclèctics –cada un a la seva manera– promet un elegant i irreverent recorregut de sensacions i registres en una nit màgica plena de complicitats i sensibilitat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • soci 9€, no soci 12€, anticipades 10€

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!