Fires i festes

IX Festa Jove de Cubelles

Diferents indrets 08-07-2017 fins 16-07-2017 | Diferents horaris
IX Festa Jove de Cubelles

La novena edició de la Festa Jove de Cubelles arrenca aquest cap de setmana. L'Espai Jove coordina un seguit d'activitats esportives, culturals i lúdiques que presenten, com a novetat, la celebració de la primera edició d'Animangacon, una trobada dels amants del manga, l'anime i els vídeojocs.

Lloc i adreça de l'acte

El programa arrenca el 8 de juliol (9.30h) al Poliesportiu municipal amb la primera jornada de l'Animangacon, que s'allargarà fins a les 21.30h. que comptarà amb concurs de cosplay, karaoke amb micro obert, torneig de vídeojocs, jocs de cartes... El diumenge es repetirà l'activitat, sobre la que es pot ampliar informació a www.animangacat.com. El cost de l'activitat és de 9€ els dos dies o 5€ per una jornada i està organitzada per l'associació Animanga de Catalunya.

Les activitats esportives s'estrenen dissabte 8 de juliol (10h) amb un torneig de 3x3 de bàsquet infantil a les pistes públiques del Parc del Prat de Cubelles, on s'ubica l'Skateparc. Les inscripcions es van tancar el passat 4 de juliol.

A l'Hort del Rector té lloc una nova edició del Quintal Sound Festival, organitzadt per l'Associació juvenil El Quintal, que enguany estrena un vermut musica a les 12h., tot i que manté la festa de Dj's a la nit. 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Dret a vot

Als demòcrates que votareu NO

Dani Gàmez

Vull donar les gràcies a totes les persones que votareu, i que votareu que no. I us vull donar les gràcies perquè vosaltres també lluitareu contra el sistema establert