Fires i festes

Festa Major de Sant Martí Sarroca

Diferents indrets 14-07-2017 fins 17-07-2017 | Diferents horaris
Festa Major de Sant Martí Sarroca

La Comissió de Festes de Sant Martí Sarroca, amb el suport de de l’Ajuntament i altres entitats del municipi, ha organitzat activitats diverses i per a tots el públics per celebrar la Festa Major del municipi, del 14 al 17 de juliol, sota el lema “Un crit! Vine a la festa!”.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  El divendres 14 de juliol s’iniciarà la festa amb el trilleig de campanes, la traca d’inici i la inauguració de diverses exposicions, com el recull de fotografies dels actes i festes del municipi durant el darrer any o l’exposició sobre els 25 anys de la participació de martinencs i martinenques com a voluntaris a les Olimpíades Barcelona 92. Al vespre tindrà lloc la final del torneig de futbol sala, un espectacle a capella, amb el grup Petit Comité i el pregó de Festa Major, a càrrec d’Àngels Vallès.

  A la nit tindrà lloc l’exhibició de foc, a càrrec dels diables Aristois de Sant Martí, i una novetat, el joc “Santmartingo” a la plaça Catalunya, que promet regals, música i diversió per a tothom. La festa continuarà amb el corre-bars i amb l’inici de la Festa Jove, amb l’electrowateke, John’s Lemon DJS i Chone. El dissabte 15 de juliol començarà amb el Campionat de Truc i les curses de natació. A la tarda tindrà lloc la tradicional cercavila i a la nit la Festa Jove, a la Rambla dels Països Catalans, que incrementa un any més la seva oferta musical jove amb KFA, Adala & The Cold December Band, Sunday’s Ska Jazz i Dj Capi. Mentrestant, a la zona esportiva hi haurà concert i ball amb la prestigiosa orquestra La Nueva Alaska.

  El diumenge 16 de juliol començarà amb la música de la xaranga Toquem-Toquem, l’esmorzar popular, la tirada al plat, el IV Torneig de Bitlles Catalanes per a tothom, la missa solemne, el futbol de veterans i una novetat: un super tobogan aquàtic urbà de 100 metres, al carrer Lluís Companys. Al migdia es farà una ballada de sardanes amb la Cobla Sitgetana. A la tarda tindrà lloc el ball amb el grup de country de ”El Centre” i al vespre el concert de gala i gran ball amb l’orquestra La Nova Blanes. I a la nit, l’espectacle d’il·lusionisme i humor Habrá kadabra? i el concert del grup penedesenc Trifàsic, organitzat pel Local de joves de “El Centre”. El dilluns 17 de juliol, diverses activitats infantils ompliran la zona esportiva (parc infantil, tren turístic, toro mecànic, entre d’altres). Al migdia, a la Placeta, també tindrà lloc el tradicional concurs de truites i tapes.

  A la tarda se celebrarà la cercavila infantil i l’espectacle d’animació Viatge a la Conxinxina. La festa acabarà amb el sopar a la fresca, un espectacle de Revista Music-Hall, amb el mag Raul Black, balls acrobàtics de Flip Flap i l’humor de Meugenio. En acabar, la Pubilla i l’Hereu 2017 encendran la Traca de Fi de Festa. Des de l’Ajuntament i la Comissió de Festes es convida als martinencs i marinenques a gaudir al màxim dels actes amb civisme i voluntat festiva.

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Dret a vot

  Als demòcrates que votareu NO

  Dani Gàmez

  Vull donar les gràcies a totes les persones que votareu, i que votareu que no. I us vull donar les gràcies perquè vosaltres també lluitareu contra el sistema establert