Música, concerts, balls

Concert de cloenda 47è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya

Auditori Fòrum Berger Balaguer 16-07-2017 | 19 hores
Concert de cloenda 47è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya

Aquest diumenge, a les 7 de la tarda a l’Auditori Fòrum Berger Balaguer, tindrà lloc la sessió de cloenda del 47è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, que organitza Joventuts Musicals de Vilafranca. L’acte, d’entrada lliure i obert a tothom, serà dirigit per Montse Vall.llovera i constarà d’un concert dels guardonats en les diferents categories i posterior lliurament general de premis i diplomes.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  En aquesta sessió oferiran un concert els pianistes guardonats en les quatre categories d’edat de què consta el Concurs: Elena Sancho, de Benlloch, 1r premi categoria C, ens oferirà l’Arabesque núm. 1, de Debussy. Després Carlos Bujosa, de Tarragona, 1r premi categoria B, tocarà la Balada núm. 3, de Chopin, i Rubén Àngel Russo, de Pinto, 1r premi categoria A, la Suite anglesa BWV 808, de J.S. Bach. Finalment intervindran Víctor Braojos, de Cardedeu, 2n premi categoria Sènior, amb El Albaicín, d’Iberia, d’Albéniz, i Adrià Bravo, de Barcelona, 2n premi categoria Sènior, amb El amor y la muerte, de Goyescas, de Granados. Un recital d’exhibició dels nostres joves talents. 

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Dret a vot

  Als demòcrates que votareu NO

  Dani Gàmez

  Vull donar les gràcies a totes les persones que votareu, i que votareu que no. I us vull donar les gràcies perquè vosaltres també lluitareu contra el sistema establert