Música, concerts, balls

29è Música a la Vila

plaça del Tívoli 02-08-2017 fins 30-08-2017 | 22 h
29è Música a la Vila

Els dimecres d’agost, a les 10 de la nit, la plaça del Tívoli del Vendrell tornarà a acollir el festival de música tradicional Música a la Vila

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

   La 29a edició d’aquest festival començarà el dimecres 2 d’agost amb l’actuació del grup “Criatures”,  guanyadors de la IX edició del Concurs Sons de la Mediterrània i que està integrat per l'acordionista Marçal Ramon i el graller Ivó Jordà.  Aquest és un duet íntim, on la gralla i l’acordió es traslladen a uns terrenys poc explorats per aquests dos instruments. En aquesta actuació, s'acompanyaran de contrabaix i bateria i presentaran el seu nou projecte Taumàtrop.

  El segon concert del festival serà el dimecres 9 d’agost, amb la banda de flabiols “Francolins”, que faran doble actuació: a les 20h un concert familiar i a les 22h, un concert acompanyats de la Cobla Sant Jordi en què presentaran el seu projecte conjunt Un francolí a Ítaca. Els Francolins fusionen el so característic dels flabiols, com una secció més de la cobla, amb un repertori d'estils aparentment allunyats, com la música tradicional, els ritmes afrollatins, la sardana o la música de cinema.

  El dimecres 16 d’agost serà el torn de l'acordionista de Montroig del Camp Guillem Anguera, que presentarà el seu primer treball discogràfic en solitari:  '14 km'. Música instrumental, amb temes de collita pròpia, on l’acordió diatònic és l’instrument principal que ve acompanyat amb uns músics de luxe amb una gran trajectòria professional.

  El dimecres 23 d’agost els convidats del Música a la Vila seran els membres del quintet “Marsupialis”, reconeguts intèrprets del folk català, que presentaran les seves adaptacions de temes de Felip Grau i Solé, un 'indiano' de finals del segle XIX.

  El Música a la Vila acabarà el dia 30 d'agost amb el concert de Jordi Molina, que es defineix com “music per il·lusió, tenora per vocació i compositor per curiositat”. Molina portarà al Vendrell, en format de septet, el seu projecte 'Matèria del temps', un pas clau en la reivindicació de la potencialitat de la tenora.

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Promoció econòmica

  A la recerca del CIT del segle XXI

  Miquel Casellas

  Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra