Música, concerts, balls

Tintorera Festival

Vilanova i la Geltrú | La Daurada | 30-07-2017

Tintorera Festival

La Daurada encara les setmanes amb més concentració de concerts i espectacles de tot l’estiu amb les actuacions d’Els Amics de les Arts i Blaumut al Tintorera Festival, Morat, Los Sírex, Hombres G, Jarabe de Palo, Los Mustang o Mikel Erentxun, a més dels tributs a Mecano, Supertramp, Lep Zeppelin i Def Leppard.  Un any més, La Daurada ha incorporat moltes de les seves propostes al programa de Festa Major, com a col·laboració amb els Pabordes.  Propostes que van des de l’obra de teatre “Els homes són de Mart i les dones de Venus”, programat pel dilluns 31 de juliol, el concert d’accés gratuït de Los Desmadraos, que tindrà lloc a la pista central dimecres 2 d’agost, el concert del grup del moment, els colombians Morat, autors de l’èxit “Cómo te atreves”, dijous 3 d’agost a les 22.30h, i el tradicional concert de l’estiu de Los Sírex, per tancar la programació de festes, diumenge 6 d’agost a les 20.00h.  La nit de la vigília de Festa Major, el 4 d’agost, La Daurada oferirà el tradicional Gran Sopar de Festa Major, amb l’al·licient de veure des d’un lloc privilegiat el Castell de Focs, i més tard el concert del grup de versions Veneno en la Piel a la terrassa i la sessió de discoteca. Les entrades per als concerts i espectacles són a la venda a www. ladauradabeachclub.com, Casa Andreu i tots els dies de la setmana a la taquilla de l’espai. El Tintorera Festival ha arribat a un acord amb el Carnet Jove per a oferir un 20% de descompte a les entrades. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!