Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Concert de Joan Isaac

Vilanova i la Geltrú | Foment Vilanoví | 15-09-2017

Concert de Joan Isaac

Joan Isaac

És una de les veus més sòlides i prestigioses de la cançó d’autor en català. Va començar la seva trajectòria musical el 1969 com a membre del grup Nosaltres. El 1973 va iniciar la seva carrera artística en solitari, que l’ha portat a actuar en els escenaris de referència de la cançó d’autor europeus i sud-americans i durant la qual ha publicat una trentena de discos. Moltes de les seves cançons són ja peces clàssiques i himnes de tota una generació, com A Margalida (1976), dedicada a Salvador Puig Antich. Influenciat pels grans poetes en llengua catalana, com Joan Salvat Papasseit o Salvador Espriu, i per la poesia i la cançó d’autor francesa i italiana, Joan Isaac ha versionat al català cantautors com Luis Eduardo Aute, Silvio Rodriguez, Giorgio Conte o Jacques Brel, entre molts d’altres.

En l’espectacle Paral·lelismes, cadascuna de les cançons és precedida per un poema. Cançó i poema mantenen un paral·lelisme temàtic (l’amor, la melancolia, el desig, la por, la denúncia social…) i es reforcen mútuament en un espectacle en què el cantautor Joan Isaac es reafirma com el poeta sensible i exquisit que es va manifestar ja en les seves primeres lletres de cançons i que ha continuat revelant-se en tota la seva extensa i aplaudida obra lírica. A Paral·lelismes, Joan Isaac fusiona magistralment la poesia que ha escrit per ser cantada i la que ha escrit per ser recitada.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • soci 9€, no soci 12€, anticipades 10€.

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!