Agenda del Penedès

Fires i festes

9è Correspurnes

Sant Pere de Ribes | Diferents indrets | 07-10-2017

9è Correspurnes

Colles participants: Diables Petits de Ribes, Infernal de Ribes, Ball Diables els Petits del Foc Ball de Diables Petits Diabòlics, Diables Petits de Roquetes, Cabrons i Bruixes Menuts de Centelles Dimonis de Molins de Rei, Petits Diables Aristois St. Martí Sarroca, Diablesses Petites de la Geltrú Colla Jove de Diables Granollers, Diables Petits Torrelles Foix, Diables Infantils Els Calderots Santa Fe del Penedès, Colla Infantil de Diables de Gelida.

ITINERARI:

- 18:00 TROBADA DE COLLES: Pl. Marcer - (Rebuda i distribució de berenars amb instruccions pel repartiment de la pirotècnia i la reunió dels caps de colla.

- 18:30 BERENAR I REUNIO DE CAPS DE COLLA Pl. Marcer --Instruccions del funcionament , ordre, repartiment de pirotècnia, explicació de les bases del concurs i el funcionament de l’exhibició

- 19:30 INICI DEL CORREFOC .......................... Timbalada sense foc de les colles des de la Pl. Marcer, fins el lloc d’inici. Pl. de la Vila / Pl. de l’ajuntament. / Pl. de la Font / C/ Major C/ Jaume Balmes / C/ Nou / C/ Ensenyament.

- EXHIBICIÓ I CONCURS ..........................Pl. de l’església Entrar encenent, exhibició cada colla per ordre d’arribada. No comencem fins que arribin totes les colles.)

- SERÀ EL MOMENT DE FER EL CONCURS DESPRES DE LA ENTRADA DE TOTES LES COLLES ANIRAN FENT UNA ENCESA DE EXHIBICIÓ PER SER VALORADA AL CONCURS.

21:30 FINAL I ENCESA CONJUNTA (Entrega de recordatoris) Finalitzant el Correspurnes a la Pl. Marcer. Pl. Marcer (Encesa Conjunta ) Entrega dels recordatoris, i els premis als guanyadors del concurs. Amb el bon resultat i acceptació dels últims anys, i el interès de part de totes les colles infantils, hem volgut continuar organitzant el concurs d’exhibicions d’enceses de Diables Infantils.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!