Agenda del Penedès

Altres

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Vilafranca

Vilafranca del Penedès | Diferents indrets | 15-09-2017 fins 24-09-2017

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Vilafranca

El divendres 15 de setembre, a les 17h, s’iniciarà la Cursa de Transports que organitza la Plataforma en defensa del Transport Públic (PTP), la qual es podrà seguir en temps real des de l’Escorxador, on hi haurà jocs infantils de 17 a 19h i berenar a l’arribada dels participants. Més informació a: altpenedes@transportpublic.org
El dissabte 16 de setembre, a les 17 hores, tindrà lloc la ja tradicional Pedalada Verda que organitzen els Castellers de Vilafranca. El punt de trobada és la rambla Sant Francesc. Hi haurà berenar per a tots els assistents i un sorteig d’una bicicleta i altres obsequis per als participants.
El diumenge 24 de setembre, a les 11.00 hores, hi ha programada una nova matinal de natura per gaudir i aprendre del nostre entorn més proper. L’activitat consistirà en una Passejada guiada fins a l’ermita de Sant Pau i, un cop arribats al mirador, es podrà fer un taller en viu d’extracció de mel d’abella i s’explicaran les múltiples propietats d’aquest producte, i es podrà elaborar una espelma amb la cera de les abelles. El lloc de trobada és el camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes. Més informació a: mediambient@vilafranca.org.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!