Teatre, dansa i arts escèniques

Masacre. Una breve historia del capitalismo español

Vilanova i la Geltrú | Teatre Principal | 03-11-2017

Masacre. Una breve historia del capitalismo español

Després de veure al Principal Autorretrato de un joven capitalista, Ruz-Bárcenas i El rey, ara Alberto San Juan ens farà viatjar una mica més enrere, a 1939, per posar l’ull en la història del poder econòmic d’aquest país.

Qui governa, a Espanya? En quina mesura el poder polític se subordina o no a l’econòmic? Qui té el poder econòmic, a Espanya? Com l’han aconseguit? Quina influència ha tingut el poder econòmic en el poder polític en els cicles successius de la nostra història recent?

Aquestes preguntes són l’origen de Masacre. En aquest relat, teatralment lliure però amb voluntat de rigor històric, un home i una dona, sense cap mena de poder, es lleven un bon dia amb la intenció d’acabar amb el capitalisme a Espanya. S’aniran convertint successivament en les persones fonamentals del poder econòmic espanyol durant el segle xx i el trosset que portem del segle XXI.

FITXA ARTÍSTICA
Autor i direcció: Alberto San Juan
Intèrprets:Marta Calvó i Alberto San Juan 
Producció: Teatro del Barrio

ESCOLA DE L’ESPECTADOR: Conversa amb la companyia en finalitzar l’espectacle.
Durada: 70'

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!