Música, concerts, balls

Xesca Fort. Canción desnuda

Vilanova i la Geltrú | Auditori Eduard Toldrà | 25-11-2017

Xesca Fort. Canción desnuda

Concert a l'auditori Eduard Toldrà en motiu del Dia Internacional contra la Violència vers les dones, organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament. En ell, Xesca Fort farà la presentació oficial del disc 'Canción Desnuda' amb tota la banda (Xesca Fort, veu principal; Òscar Ferret, piano; Joan Manuel Celorio, guitarra elèctrica; Jordi Mestres, contrabaix; Pau Albà, bateria i Ken Stringfellow, guitarra elèctrica, sintetitzador i veus). Aquest últim és un músic reconegut internacionalment per haver format part de bandes d'èxit com The Posies, R.E.M., Lagwagon, etc.

Si és habitual que la música pop canti a l’amor romàntic, les cançons de Xesca Fort estripen els cànons del que és habitual en la composició de piano i veu femenina per reflectir les zones d’ombra d’experiències de superació i, sense renunciar a les emocions, buscar un destinatari alternatiu pels afectes. Canción Desnuda és, per tant, un disc exigent que defuig els llocs comuns, tant sonors com lletrístics, del pop contemporani.
 

FITXA ARTÍSTICA:
Xesca Fort, veu principal
Maurici Grau, piano
Joan Manuel Celorio, guitarra elèctrica
Jordi Mestres, contrabaix
Pau Albà, bateria
Ken Stringfellow, guitarra elèctrica, sintetitzador i veus


Concert especial en motiu del Dia internacional contra la violència envers les dones

Durada: 75'

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!