Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Las Migas. Vente conmigo

Vilanova i la Geltrú | 15-12-2017

Las Migas. Vente conmigo

Alguns mitjans ho han denominat l’estil de Las Migas com a cançó mediterrània, música per a l'ànima, poesia cantada, sense altres límits que la seva pròpia inspiració. La seva música és un viatge cap a allò que ens és proper i a l'impossible, amb creacions que et submergeixen en la nostàlgia, l'eufòria o et connecten amb les emocions i sentiments.
“Vente conmigo” és el seu darrer disc. Produït per Josemi Carmona, incorpora tocs llatins i electrònics que difereixen dels seus anteriors àlbums, amb el qual pretenen sorprendre i emocionar. Un estil més rítmic i lluminós, que conserva la passió i l'elegància que sempre ha caracteritzat a la música de Las Migas.
 

FITXA ARTÍSTICA:

Alba Carmona, veu
Marta Robles, guitarra
Alicia Grillo, guitarra
Roser Loscos, violí

Durada: 90'

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!