Activitats esportives

Partit d'homenatge a Pau Pérez, víctima de l'atemptat a Barcelona

Vilafranca del Penedès | 24-09-2017

Partit d'homenatge a Pau Pérez, víctima de l'atemptat a Barcelona

El president del Moja, Manel Ortiz, un dels principals impulsors de la iniciativa, ha explicat que “un munt d'antics companys del Pau ens han manifestat el seu interès per participar en aquest partit. De fet, només del Moja seran 30 els jugadors que prendran part en l'homenatge i hem hagut de tancar la llista perquè sino seria inviable poder disputar un partit una mica organitzat”.

Ortiz ha indicat també que “en principi l'homenatge l'havíem previst a Moja, però la família del Pau i l'Ajuntament de Vilafranca han volgut que l'acte es faci al municipal vilafranquí perquè ell era veí de la ciutat i, a més, el municipal és molt millor escenari per un esdeveniment d'aquestes característiques”. L'objectiu principal de l'homenatge serà donar suport, sobretot, als pares i el germà del Pau Pérez i també a la resta de la seva família i amics.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!