Agenda del Penedès

Fires i festes

Passatge del Terror a les Roquetes

Sant Pere de Ribes | Centre Cívic de les Roquetes | 14-10-2017 fins 15-10-2017

Passatge del Terror a les Roquetes

De nou, Millenium ha volgut apropar l’experiència als seus visitants i també als seguidors del terror. Per promocionar el passatge s’ha creat un tràiler format per “Scapes rooms” (format d’entreteniment actualment de moda en el que un grup de persones tancades a una habitació tematitzada ha de resoldre l’incògnita plantejada passant primer per diferents enigmes i trencaclosques), les sessions van ser captades amb càmeras dintre de l’habitació tancada i de les imatges es van seleccionar els millors ensurts. Aquest any el tràiler el formen el públic més fidel.
El projecte del passatge del terror és dut a terme amb molta il·lusió, amb 6 mesos de creació per que tot estigui a punt per les mes de 25 persones que treballaràn coordinades per què els dos dies de passatge els visitants puguin gaudir plenament de l’experiència totalment única i diferent de la zona.
Els horaris d’aquest any seràn el dissabte 14 d’octubre amb dos sessions, la normal de 17:00h – 23:00h i la +18 de  23:30h – 01:30 (sessió incorporada al 2015 que va tenir molt bona acollida) i el diumenge 15 d’octubre amb dos sessions també, la sessió “light” (la més suau del cap de setmana) de 15:30h – 16:30h i la normal de 17:00h –  21:00h.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!