Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Els tres aniversaris, de Rebekka Kricheldorf

Vilafranca del Penedès | 15-10-2017

Els tres aniversaris, de Rebekka Kricheldorf

Els tres aniversaris ens retorna als clàssic en tres actes. La Irina celebra els seus 38, 39 i 40 anys acompanyada dels seus germans i les seves rutines vitals, que es repeteixen any rere any.

Mentre l’herència dels pares desapareix i la casa on conviuen es deteriora, les seves vides resten immerses en una insatisfacció constant.

En una consonància estranya amb el sentiment de buidor que això ens provoca, Els tres aniversaris és amargament divertida, molt divertida. I és que l’obra sencera respira Txèkhov. Està farcida de cruesa i ironia per parlar sobre la història d’una curiosa família els pares de la qual, intel•lectuals morts anys enrere, varen batejar els seus fills amb noms Txekhovians.

Acompanyarem la Irina, l’Olga, la Masha i n’Andrei i assistirem al seu declivi, tres anys seguits, tres aniversaris seguits, gaudint les seves penes i la seva mala llet.

FITXA ARTÍSTICA:
Text Rebekka Kricheldorf
Traducció Joan Negrié
Revisió del text Montse Sardà
Direcció Jordi Prat i Coll
Interpretació: Anna Alarcón, Rosa Boladeras, Miranda Gas, Joan Negrié, Victòria Pagès i Albert Triola

Durada: 2h

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!