Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Zero, Humanhood

Vilafranca del Penedès | 29-10-2017

Zero, Humanhood

La companyia Humanhood es va formar el 2014 sota la direcció artística de Rudi Cole (Birmingham) i Júlia Robert Parés (Barcelona). En Rudi es va graduar a la Northem School of Contemporary Dance (Leeds) i la Júlia es va formar a la London Contemporary Dance School (The Place) i posteriorment es va titular en el Postgrau en Teatre Físic de la Universitat Royal Holloway.

Humanhood treballa en col·laboració amb artistes internacionals de diversos camps i té com a objectiu crear produccions immersives de dansa fusionant llum, so i moviment. La companyia explora múltiples enfocaments sensorials utilitzant olors i instal·lacions de so de 360 graus dins els seus espectacles. La investigació darrere de les creacions de Humanhood resideix en la seva curiositat per la física i la consciència humana, la fusió i l'adaptació del procés creatiu amb el tema de la recerca en si mateix.

Cal destacar els seus treballs anteriors com The Masks Behind Doors, peça guanyadora al Certamen Coreográfico de Madrid o la peça de carrer Nomadis, seleccionada dins del circuit nacional “A cielo abierto”.

Zero és la primera producció de llarga durada de la companyia, estrenada l’1 d'octubre de 2016.

FITXA ARTÍSTICA:
Dramatúrgia Lou Cope
Creació i interpretació Rudi Cole i Júlia Robert
Disseny de so i composició Iain Armstrong
Disseny de llums  Horne Horneman
Disseny de vestuari Mark Howard
Música original Xhosa Cole, Azizi Cole, Alex Forster, Shahzad Ismaily i Gyda Valtysdottir.
Física i astrofísica Prof. Bill Chaplin and Dr. David Jou

50% dte amb el Carnet d’amic

Durada: 60 minuts

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!