Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

PAVVLA + Estúpida Erikah

Vilafranca del Penedès | 17-11-2017

PAVVLA + Estúpida Erikah

PAVVLA és el projecte musical de l’actriu i compositora Paula Jornet. Amb un sol disc al mercat, "Creatures", PAVVLA acumula elogis i ha despertat interès més enllà del nostre territori, amb actuacions a Europa, al prestigiós festival americà SXSW i a festivals nacionals com el Primavera Sound o el Vida Festival. Una proposta íntima i personal que connecta el folk, l’electrònica i el pop amb una veu càlida que captiva i commou des del primer moment.

Estúpida Erikah va irrompre en el panorama musical amb el pop-folk de “Decorant interiors, decorant exteriors” l’any 2010 i el seu èxit “Els Àngels Ploren Així” després d’haver guanyat el Premi Joventut del concurs de maquetes Sona9. Amb la veu i composicions de Lluís Bòria al capdavant, la banda ha recorregut les principals sales i festivals del país confirmant-se com una de les formacions més solvents de l’escena catalana. A Cal Bolet, Estúpida Erikah ens oferirà un concert en format acústic i íntim pensat per sentir i gaudir en directe.

  
FITXA ARTÍSTICA:

PAVVLA
Veu i guitarra Paula Jornet
Bateria elèctrica Aleix Iglesias
Teclat Pau Calero

Estúpida Erikah
Veu i guitarra acústica Lluis Bòria
Violí Joange 
Violoncel Núria Maynou

50% de dte. amb el Carnet d'amic

Durada: 2h (15' pausa)

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!