Teatre, dansa i arts escèniques

Mrs. Brownie. Teatre Nu

Vilafranca del Penedès | 01-12-2017

Mrs. Brownie. Teatre Nu

Teatre Nu i l’actriu i cantant Laura Guiteras sumen esforços per presentar-nos Mrs. Brownie.

Una obra en la qual el llenguatge actoral, la manipulació d’objectes i la cançó es combinen en mans dels intèrprets: Mrs. Brownie, Laura Guiteras i Abel Boquera.

Tots tres ens desgranaran la història d’aquesta diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Acompanyada del seu únic amic pianista, i de la jove que en té cura, Mrs. Brownie viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l’èxit més esclatant.

A mig camí entre la vida i la mort, passant constantment del somni a la realitat, Mrs Brownie mirarà amb tendresa i humor la humanitat d’algú que, després de ser considerat un mite, ha d’afrontar el seu final com qualsevol altra persona.

Una oportunitat única per veure en acció una Laura Guiteras dotada d’un enorme talent per a la manipulació, la cançó i la improvisació.

FITXA ARTÍSTICA:
Idea Original Laura Guiteras
Direcció i dramatúrgia Víctor Borràs
Escenografia i titelles Martí Doy
Interpretació i música original Laura Guiteras i Abel Boquera

50% dte amb el Carnet d’amic

Durada: 55 minuts

Més informació:Després de la funció, tertúlia amb l’equip actoral. Serà conduïda i moderada per un crític teatral de Recomana. Per acabar, copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!