Agenda del Penedès

Exposicions

'Un món paral·lel'

Vilanova i la Geltrú | 22-09-2017 fins 22-10-2017

'Un món paral·lel'

El proper divendres 22 de setembre a les 20 h s'inaugura al Centre d'Art Contemporani LA SALA l'exposició col·lectiva "Un món paral·lel". Comissariada per Joan Fontcuberta i produïda per Roca Umbert Fàbrica de les Arts, mostra el treball de nou artistes que utilitzen Google Street View com a espai d'experiència i finestra a una representació virtual de la realitat.

Els nou artistes recorren un ampli ventall d'opcions explorant qüestions de percepció del territori, del paisatge i de la representació virtual de la realitat mitjançant l'eina Google Street View, que ha generat un nou territori de recerca conceptual i de creativitat, generant nombrosos projectes d'artistes contemporanis.

Els artistes que participen a l'exposició són: Azahara Cerezo amb "Paisatges digitals d'una guerra", Roberto Feijoo amb "Berlin Alexanderplatz", Andrés Galeano amb "Google in View", Albert Gusí amb "ID", David Mayo amb "Reality Bites", Alberto Salván amb "Uncommon Places", Txema Salvans amb "The Waiting Game", Ruben Torras Llorca amb "Road Moview", Bárbara Traver amb "Fake Trip".

Activitats al voltant de l'exposició
El Centre d'Art Contemporani LA SALA ofereix una xerrada amb tres dels artistes participants de la mostra amb motiu de la seva inauguració. Concretament, la conversa tindrà lloc després de l'acte inaugural, aquest divendres, amb els artistes Azahara Cerezo, Roberto Feijoo i Albert Gusí.

A més, el dia 30 de setembre de 17 a 18 h, es farà un taller familiar per a nens i nenes de 4 a 8 anys. Les places són limitades i cal inscripció prèvia al telèfon 938 169 001 o a l'adreça electrònica lasala@vilanova.cat.

La mostra es podrà visitar fins al 5 de novembre.

"Un món paral·lel" s'emmarca en l'edició 2017-2018 del Programa d'exposicions itinerants del Departament de Cultura. Per mitjà d'aquest Programa, s'ofereixen mostres d'art contemporani als municipis amb la voluntat d'acostar aquesta disciplina als ciutadans i ciutadanes, en cooperació amb els ens locals.
Així, la mostra ja ha visitat Cornellà, i després de Vilanova i la Geltrú visitarà Terrassa i Alella.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!