Activitats esportives

Foix Ride 2017

Vilanova i la Geltrú | 29-10-2017

Foix Ride 2017

El diumenge 29 d'octubre torna la Foix Ride. Una marxa cicloturista no competitiva que es caracteritza per la participació en parelles mixtes. La prova organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de VNG i la UC Vilanova té un recorregut de 64 quilòmetres i un desnivell de 600 metres, transcorre al costat del pantà de Foix i per carreteres i camins rurals asfaltats entre vinyes.

La Foix Ride té com a prioritat la participació de noies i dones. És per això que per inscriure's cal fer-ho en parelles mixtes. Altres dels objectius són donar a conèixer els voltants del pantà de Foix i l'entorn rural del Penedès i potenciar el ciclisme no competitiu entre totes les franges d'edat.

Les inscripcions ja estan obertes i tenen un preu de 25€ per parella. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!