Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Voluntariat Sènior. Envelliment Productiu

Cubelles | 19-10-2017

Voluntariat Sènior. Envelliment Productiu

Tot seguit, Sònia Fraguas, representant de Creu Roja de Vilanova i la Geltrú; Yolanda Macías, responsable de voluntariat de la Fundació Ave María, i representants de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat participaran a la taula rodona “Envelliment productiu, el voluntariat sènior”.

Durant la jornada es presentarà el programa intergeneracional “Garraf Tallers, l’herència dels Grans” que gestiona el Consell Comarcal del Garraf des de l’any 1993, amb la col·laboració d’un grup de persones grans, voluntàries, que es desplacen als centres educatius, centres cívics, entitats d’esplai i biblioteques, per donar a conèixer la tradició, els oficis i els costums de la comarca a través de la seva pròpia experiència.

El programa de la jornada es pot descarregar del web del consell comarcal i les inscripcions es poden fer omplint aquest formulari, enviant un correu electrònic a nserrano@ccgarraf.cat o trucant al 938100400 (ext 1210), abans del 17 d’octubre.​

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!