Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

La venjança d'Abdel

El Vendrell | 25-11-2017

La venjança d'Abdel

Intèrprets
Quartet Brossa
Mohamed Soulimane, violí àrab
Santi Figueras, corda polsada
Anna Ycobalzeta, narració

El compositor barroc anglès Henry Purcell va escriure una suite titulada La venjança del moro (1676), on relata el periple del jove príncep Abdel, el qual, mogut per la venjança contra l’assassinat del seu pare, s’infiltra en una cort cristiana on les famoses pulsions de l’amor i la voluntat de poder convertiran la història en un bany de sang.
El Quartet Brossa proposa al violinista i percussionista Mohamed Soulimane abordar aquesta peça musical barroca, acompanyat a la narració de la història de l’actriu Anna Ycobalzeta, descobrint com de rica és la música i la cultura quan es teixeixen ponts i diàlegs, i com de trista i gèlida és la humanitat quan es sustenta en la por, l’odi i la violència.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • 10 euros

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!