Música, concerts, balls

Els tres mosqueters o qui va matar Mozart?

El Vendrell | 03-12-2017

Els tres mosqueters o qui va matar Mozart?

Al segle XVII, París estava plena de mosqueters. I al segle XVIII, Viena estava plena de compositors. Tan els uns com els altres van protagonitzar mil i una aventures per poder viure de la seva feina i, encara que la de compositor no sembla una professió tan arriscada, déu-n’hi-do les estocades que es donaven entre ells per aconseguir un contracte! Aquí tenim, d’una sola tacada, la música de les tres espases més prestigioses d’Europa a finals del segle XVIII: Salieri, el compositor oficial; Mozart, el músic de moda, i Haydn, el més admirat arreu d’Europa. Escoltem la seva música i us expliquem la relació entre ells: admiració, enveja, recel… Sabeu qui va matar Mozart? Feu les vostres apostes, que el duel a tres ha començat!

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • 6 euros

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!