Música, concerts, balls

Oques Grasses

El Vendrell | 09-12-2017

Oques Grasses

Intèrprets:
Arnau Altimir, bateria i veu
Guillem Realp, baix i veu
Joan Borràs, teclat i veu
Josep Valldeneu, saxo i veu
Miquel Biarnés, trombó, percussió i veu
Miquel Rojo, trompeta i veu
Josep Montero, guitarra i veu principal

Oques Grasses encara el quart any després de la sortida del seu primer disc, Un dia no sé com, al qual han seguit dos discs més: Digue-n’hi com vulguis i You Poni. Han fet més de tres-cents cinquanta concerts que els han portat a Holanda, Portugal, Itàlia, França, Anglaterra, Estats Units i gran part de Catalunya i el País Valencià.
Aquest 2017 el perceben com l’últim any d’aquesta primera etapa i, per això, volen que tingui un final especial, ja que durant el 2018 estaran fora dels escenaris i crearan el quart disc amb temps i tranquil•litat per tornar amb més força que mai.
Per acabar aquesta etapa, portaran a terme un cicle de concerts amb un espectacle especial dirigit a tot tipus de públic, un dels quals tindrà lloc al TÀG, on s’acomiadaran del públic de la província de Tarragona.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • 13 euros

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!