Fires i festes

Fira de Santa Teresa

Diferents indrets 13-10-2017 fins 15-10-2017 | Diferents horaris
Fira de Santa Teresa

Amb l’objectiu d’ampliar i introduir nous atractius a la Fira, a més de l’espai multisectorial i de l’automòbil, enguany s’organitza la segona edició de la fira Handmade del Vendrell i la novetat de l’Innofira, un espai dedicat a les noves tecnologies i a l’eficiència energètica. En els dos casos es respon a nous sectors econòmics i moviments socials d’un món en contínua transformació i compromès amb el medi ambient.

Lloc i adreça de l'acte

PROGRAMA D'ACTES

D’altra banda, amb l’objectiu estratègic del municipi de potenciar i ampliar l’atractiu comercial, en el marc de la Fira, un any més, es fa la jornada dedicada a les franquícies  per atreure nous comerços i ampliar així l’oferta. En aquest mateix sentit, també es farà un reconeixement als comerços centenaris en un acte que tindrà lloc el divendres 13 d’octubre, a les 17 h, a la sala polivalent del Portal del Pardo. Tot seguit, es farà la inauguració oficial de la Fira.

Respecte al vessant festiu de la Fira, els diversos sectors representats en diferents espais de la vila comparteixen un programa ple d’actes culturals, musicals i festius que faran gaudir tant petits com grans, i amb la diada castellera de Santa Teresa del diumenge 15 d’octubre.

El regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez, posa de relleu que “la Fira és l’ocasió que  cada any aprofitem per mostrar tot el que som i tenim, tot el nostre múscul econòmic i associatiu, i que l’oferim a tota la comarca i a la resta del país”.

L’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, ha ressaltat que “l’adaptació als nous temps té com a finalitat mantenir la Fira com a generador d’activitat econòmica, amb un bon posicionament en el calendari de les fires de Catalunya“.
La regidora d’Enllumenat i Eficiència Energètica, Camil·la Barnadas, ha destacat que “amb l’aposta de l’Ajuntament del Vendrell per la sostenibilitat i l’eficiència energètica, aprofitem la Fira per fer divulgació de les eines que tenim a l’abast per a un consum energètic més sostenible“.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra