Fires i festes

Mostra d'entitats de Cooperació de Vilanova

Vilanova i la Geltrú | 28-10-2017

Mostra d'entitats de Cooperació de Vilanova

El lema escollit és “Mou-te per la igualtat i contra la pobresa” amb el que les ONGs volen denunciar les desigualtats cada vegada més extremes i reivindicar mesures per garantir la redistribució i garantir polítiques d'inclusió i protecció social.

Durant tota la tarda hi haurà diferents estands de les entitats per mostrar qui són i que fan, així com els seus projectes de cooperació. A les 18 h hi haurà un espectacle d'animació infantil Cooperem o Competim? A càrrec de la companya Comsoc.

A la plaça de les Neus hi haurà també un mapamundi gegant il·lustrant els principals països on Vilanova i la Geltrú coopera internacionalment en la lluita contra la pobresa. D'aquesta manera es volen fer visibles les subvencions atorgades aquest any a la convocatòria anual als projectes de cooperació realitzats per les entitats. En total han concedit a 12 projectes per un total de 74.250€.

Per la celebració d'aquesta desena edició de la Mostra d'entitats de cooperació s'ha editat un llibret amb el manifest que la Plataforma Pobreza Cero-Justícia Global ha fet amb motiu del Dia Internacional de la Pobresa. Aquesta publicació també conté informació de les entitats participants de la Mostra:

- Associació de metges peruans de Barcelona
- Associació de treball solidari Cooperavida
- Associació Garraf Coopera
- Casal d'amistad Cuba-Garraf “Camilo Cienfuegos”
- CC Ong Ajuda al Desenvolupament
- Cooperacció
- Creu Roja
- Destino Etiopia
- Fundació Educació Solidària - Escola Pía
- Fundació Josep Comaposada - Sindicalistes Solidaris
- Fundació Pau i Solidaritat
- Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera
- Fundació Vida Útil
- Grup de Solidaritat Fem Pous
- Mans Unides
- Òptics x Món
- Oxfam Intermón

L'horari per visitar la mostra és de 17 a 20 h

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!