Música, concerts, balls

16è Certamen «Intercentros Melómano» al Vendrell

El Vendrell | 18-11-2017

16è Certamen «Intercentros Melómano» al Vendrell

El Certamen és una iniciativa de la Fundación Orfeo creada l’any 2002 amb l’objectiu de fomentar la participació activa dels alumnes dels conservatoris de música en concursos de caràcter professional. La denominació «certamen» respon al fet que l’activitat té una vocació més congressual que competitiva: es concep que serveixi d’experiència pràctica als músics, que aquests puguin dirigir-se a un públic i a un jurat que valora la seva interpretació, no únicament la seva destresa tècnica.
En aquestes audicions participaran 15 alumnes dels conservatoris de Catalunya de diverses especialitats instrumentals (flauta dolça, piano, clarinet, violí, violoncel, oboè, viola, saxofon, trompa y tuba). El primer classificat serà el representant de Catalunya en la Fase Final del Certamen, que es durà a terme el dia 9 de desembre a l’Auditorio de la Diputación de Alicante-ADDA. En aquesta Fase Final participaran els disset representants autonòmics que tractaran d’emportar-se el premi: una gira de concerts per tota la geografia espanyola, que inclou recitals solistes i concerts amb orquestra simfònica, com l’ofert per l’Orquesta Metropolitana de Madrid a l’Auditorio Nacional de Música.
Amb la col·laboració de la Fundació Pau Casals i l’Auditori Pau Casals del Vendrell, l’encontre comptarà amb actuacions d’un màxim de 15 minuts i amb repertori lliure. El jurat estarà format per Albert Solé Galí, Roman Galimany i Tomás Grau.
L’entrada a las audicions és oberta al públic. Finalitzades les actuacions, el jurat es retirarà a deliberar i, posteriorment, es farà públic el seu veredicte.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!