Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

El Petit Foment presenta: Darrera de casa

Vilanova i la Geltrú | Foment Vilanoví | 25-11-2017

El Petit Foment presenta: Darrera de casa

Le Guignol à Roulettes és una companyia creada el 1981 per Pierre-Alain Rolle i Marie-Dominique San Jose-Benz a Friburg (Suïssa) dedicada al teatre de titelles i enfocada principalment al públic familiar. Com diu el seu propi nom (Guinyol sobre patins/rodetes) són itinerants i amb els seus més de 25 espectacles han fet gires per tot Europa i participat a festivals internacionals (Xina, Rússia, Àfrica occidental, Carib i Amèrica del Sud) on han guanyat un important número de premis i distincions.

Darrera de casa. Sinopsis:

Al seu jardí, Bonifacio i els seus amics, s’estiren a la gespa per mirar els núvols. A prop, el governador de la ciutat grisa ordena asfaltar i construir. Els obrers Pim i Pam no paren mai i fan estralls. La ciutat creix, les flors desapareixen. Una grua amenaça… La senyora Paulette prepara la seva arma secreta, una tassa de xocolata calenta. Darrere de casa hi haurà baralles, sens dubte, però també rialles i tendresa.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • 6€ (socis del Foment 5€ / Socis ECOL3VNG 6 turutes)

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!