Agenda del Penedès

Fires i festes

Fira de Santa Llúcia de Vilafranca

Vilafranca del Penedès | 01-12-2017 fins 17-12-2017

Fira de Santa Llúcia de Vilafranca

La fira compta amb parades d’articles típicament nadalencs, com ornamentació floral i de Nadal, tions, figures pel pessebre, arbres de Nadal, així com  parades d’artesania (artesania alimentària, ceràmica, bijuteria, joguines de fusta, decoració, ganxet, etc).
La fira comptarà amb moltes activitats. Tal i com ja és tradició, s’oferiran tallers per a infants cada dia a càrrec de Mel del Castell de Penyafort, Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès, Tastets de Fang, Taller de la Cuca, Germinova i Darte Activitat. Els tallers són de temàtica nadalenca i s’utilitzen materials diversos: fusta, cera natural d’abella, fang, jumping clay, elements florals, goma eva, etc. Els infants es podran endur la peça que hagin creat.

A més a més, s’ofereixen altres activitats paralel.les, com actuacions musicals, English storytime, etc
L’Associació de Firaires de Nadal de Vilafranca també ha organitzat diverses activitats de dinamització que tindran lloc a la fira.

La programació es podrà consultar al llibret Temps de Nadal a Vilafranca, que recull tota la programació d’actes de les festes nadalenques a la Vila, a www.vilafranca.cat i a la mateixa fira.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!