Agenda del Penedès

Activitats esportives

El projecte BarçaKids de la Fundació del FC Barcelona torna a Vilanova

Vilanova i la Geltrú | Camp Municipal de Futbol dels Alumnes Obrers | 12-12-2017 fins 22-12-2017

El projecte BarçaKids de la Fundació del FC Barcelona torna a Vilanova

Aquesta activitat, que ja ha realitzat a la ciutat en d'altres ocasions està adreçada a l'alumnat dels centres de primària de la ciutat. Nenes i nens d'entre 6 i 12 anys, que mitjançant el joc i la participació activa, treballaran els valors de l'esport i la inclusió, des d'una vessant pedagògica.

Un Edukit, format per una unitat de recursos mòbil, en forma de camp de futbol, material esportiu i escolar, pantalles i tauletes tàctils, els participants realitzaran les activitats proposades. Cada escola pot escollir entre cinc unitats didàctiques basades en els valors del respecte, l'esforç, l'ambició, el treball en equip i la humilitat. Aspectes que formen part del sistema de valors del FC Barcelona, així com de l'ideari d'institucions com Unicef i del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!