Altres

Un pont de desembre familiar al Museu Pau Casals

El Vendrell | 09-12-2017 fins 10-12-2017 | diferents horaris

El Museu no tanca aquests dies festius i organitza una visita guiada i una visita teatralitzada el cap de setmana del 9 i 10 de desembre

Un pont de desembre familiar al Museu Pau Casals

L’activitat al Museu Pau Casals no s’atura pel pont de desembre. Els dies festius (6 i 8) el museu es mantindrà obert en horari de matí (de 10 a 14 hores) i el dijous 7 seguirà amb l’horari habitual (de 10 a 14 hores al matí i de 16 a 18 hores a la tarda); també al cap de setmana es mantenen els horaris normals (el dissabte de 10 a 14 hores al matí i de 16 a 19 hores a la tarda i el diumenge de 10 a 14 hores) . A més a més, ha organitzat dues activitats especials el cap de setmana per tal de facilitar la visita al públic familiar.

El dissabte dia 9, els visitants podran gaudir d’una visita guiada pel museu de la mà de guies especialitzats. Una de les millors maneres de conèixer tots els secrets de la figura de Pau Casals i la que va ser la seva casa d’estiueig al barri marítim de Sant Salvador. La visita començarà a les 12 del matí, té un cost de 6 euros pels adults i 4 euros pels menors a partir de 8 anys.

Així mateix, el diumenge dia 10 també a les 12 del matí, el Museu Pau Casals organitza una visita teatralitzada amb el Ramon, pescador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals, que ens aproparan a la vida més quotidiana del Mestre, amb anècdotes que ens faran conèixer la part més humana del músic. L’activitat té una durada aproximada d’una hora i 30 minuts. La visita tindrà un cost de 8 euros pels adults i 5 euros pels menors a partir de 8 anys.

Per ambdues activitats les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant per telèfon al museu (977684276) o bé enviant-hi un correu electrònic (museu@paucasals.org).

El Museu Pau Casals anima a totes les famílies a aprofitar aquests dies de festa per a visitar el museu i conèixer una mica més el famós violoncel·lista, a través de propostes que agradaran tant a grans com a petits. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Ensenyament

  L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

  Jordi Larregola

  Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la