Agenda del Penedès

Excursions, sortides

La marató de museus de Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú | Espai Far a les 9h (per fer xocolatada) o a les 9:30h (per comença les visites) | 17-12-2017

La marató de museus de Vilanova i la Geltrú

L'activitat començarà a l'Espai Far amb una xocolatada popular, per a qui vulgui, a les 9h. Seguidament visitarem el centre. Després continuarem al Museu del Ferrocarril de Catalunya, la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Museu Romàntic Can Papiol, el Centre d'Art Contemporani La Sala i acabarem a les 17h a la Masia d'en Cabanyes.

La marató és de caràcter familiar i està pensada per a què pugui venir tothom, des del més petit fins al més gran.

Les visites al museus seran de 45 minuts a cada espai, i cada 2 museus, és a dir, cada hora i mitja, pararem per descansar. Aleshores podrem agafar forces amb el que ens oferiran els col·laboradors gastronòmics, L'Espiga d'Or, Pastisseria Blanch, Casa Marisol, Papates Piquè i Pastisseria Mercè.

La pujada i baixada de la Masia d'en Cabanyes, que serà l'últim punt, anirà a càrrec del Trenet turístic de Vilanova i la Geltrú, gràcies a la col·laboració de Transports Ciutat Comtal.

L'entrada a l'activitat és a partir de 10 € adults i 5€ els nens, i tot el recaptat anirà destinat a la Marató de TV3, per a la investigació de les malalties infeccioses.

Lloc i adreça de l'acte

  • Vilanova i la Geltrú
  • Espai Far a les 9h (per fer xocolatada) o a les 9:30h (per comença les visites)
  • Espai Far
  • De 9h a 17h aproximadament.

Informació de contacte

  • 10 € adults i 5€ els nens

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!