Fires i festes

IV Festival de l’Humor de Cunit

Cunit | 10-08-2018 fins 13-08-2018 | Diferents horaris

Un any més torna el Festival de l’Humor de Cunit i ja van quatre. Encara que normalment es feia al mes de juny o juliol, enguany i des de la regidoria de joventut s’ha preparat per al mes d’agost. Durant quatre dies es podrà gaudir de l’humor en majúscules amb monologuistes com el cunitenc Guillem Estadella, el tarragoní Javi Sancho que també va estar l’any passat, Improacatomba, Sergio Picón i Eva Cabezas.

IV Festival de l’Humor de Cunit

Enguany com a novetat es faran a la plaça del casal de Cunit i com és habitual, les entrades per a tots els espectacles són gratuïtes.

Aquí us deixem la programació del IV Festival de l’Humor de Cunit:

Divendres 10 d’agost a les 22.30 hores, pregoner de l’Humor: Javi Sancho. Obrirà les portes del festival, el còmic tarragoní Javi Sancho amb el seu espectacle.

Dissabte 11 d’agost a les 22.30 hores, Concurs de Monòlegs. Cinc còmics d’arreu del país intentaran guanyar-se al públic. Tot això presentat per Guillem Estadella.

Diumenge 12 d’agost a les 22 hores, Improacatomba. Nit d’improvisació amb la companyia “ImproAcatomba“.

Dilluns 13 d’agost a les 22 hores, Gala Cloenda #FESHUMORCUNIT. Tancament del festival de l’humor amb nit de monòlegs amb Sergio Picón i Eva Cabezas.

Organitza la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Cunit i compta amb el suport d’Instacunit.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Ensenyament

  L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

  Jordi Larregola

  Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la