Agenda del Penedès

Fires i festes

Fires i Festes de Sant Sadurní d'Anoia 2018

Sant Sadurní d'Anoia | Diferents indrets | 06-09-2018 fins 09-09-2018

Fires i Festes de Sant Sadurní d'Anoia 2018

Des de la Comissió de Festes s'ha explicat que es té "la consigna que les fires arribin a tothom" i s'ha destacat la programació d'alguns grups emergents com la Ovella Xao (amb influències Ska i Reagge) i Tribade (amb influències de flamenc, soul, afrotrap i reggaeton) o d'altres més consolidats com  Derrumband (rumba) i El Diluvi (Mestissatge Mediterrani).

Agermanats i populars

El pregó de Fires anirà a càrrec dels alcaldes de dues de les tres ciutats agermanades amb Sant Sadurní: Josefa Jurado (Cañete la Real) i Joseba Izaguirre (Zegama); per motius d'agenda l'alcalde de Bastia Umbra, Stefano Ansideri, no hi podrà participar. Després del pregó hi haurà un intercanvi cultural entre els tres municipis, amb la dansa com a fil conductor, que s'instituirà com una "experiència cultural" que es durà a terme cada any després del pregó.

A banda dels actes tradicionals, com la Festa de la Fil·loxera, els correfocs o els balls populars, el públic infantil un any més podrà gaudir d'una àmplia oferta d'espectacles; enguany també es repetirà l'actuació dels Músics del Metro al Centre de la Vila, que l'any passat va tenir molt d'èxit; i el teatre d'humor la nit de divendres 8 de setembre anirà a càrrec de Mal Martínez amb l'obra  'Humor i Òsties'.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!