Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

El Circ Raluy Legacy a Cubelles

Cubelles | 02-08-2018 fins 19-08-2018

El Circ Raluy Legacy a Cubelles

El nom de l'espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de clara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques.

En #THEMAGICFORMULA ens trobem amb un renovat espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d'assimilar o números que ens faran estar en suspens.

La nova fórmula compta amb ingredients d'excepció: actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy, (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles) Jurek Swider que forma el tan benvolgut duo amb Sandro Roque, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional. Tot el conjunt suposa una combinació que allarga la llegenda familiar i trasllada a l'espectador a un món ple de màgia i il·lusió.

Durant l'última gira, el Circ Raluy Legacy ha visitat més de 50 ciutats i ha comptat amb més de 20 artistes reconeguts internacionalment que, juntament amb els artistes de la família, han ofert més de 500 funcions, fent gaudir a més de 300.000 espectadors.

La venda d'entrades es realitza a través de la web o a les taquilles del circ, obertes de 11:00 a 13:00 i a partir de les 15:00, de dijous a diumenge.

Lloc i adreça de l'acte

  • Cubelles
  • Plaça del Prat
  • De dilluns a divendres a les 20:30h Dissabtes i diumenges sessió doble a les 18:00h i a les 20:30h

Informació de contacte

  • Preu a partir de 10€. Dijous, dia de l’espectador

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!