Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Nit de gospel i històries en el segons dels Vespre al Castell d'Olèrdola

Olèrdola | 18-08-2018

Nit de gospel i històries en el segons dels Vespre al Castell d'Olèrdola

Després de l’èxit registrat dissabte passat, aquest cap de setmana continua el cicle “Vespres al castell d’Olèrdola” amb l’activitat “Nit de gospel i històries”. La cita és a partir de les 19:00h i inclou un concert amb el grup “Oh happy gospel” i la possibilitat de fer una visita guiada per  conèixer la vida d’en Sunifred, un personatge de la civitas Olerdola del segle X.
En el concert d’“Oh Happy Gospel”, el públic podrà escoltar i prendre consciència de la història del Gospel, un estil marcat per la vida del poble afro-americà de finals dels segle XIX. Des dels work-songs, passant pels espirituals negres, fins al gospel més actual. Es farà un recorregut pels temes més coneguts d’aquest gènere que mostra sobretot alegria, esperança i força.
Quatre cantants, acompanyats amb piano, faran escoltar la riquesa de les harmonies vocals i transportaran a les arrels de la música d’Estats Units.
Es mostrarà el paper del Gospel com a base del rhythm and blues, soul, rock, hip hop i moltes d’altres músiques nascudes al segle XX.
El primer torn de la visita comentada per a conèixer la vida d’en Sunifred s’ha programat a les 19.15, les places són limitades. En concert amb “Oh Happy Gospel” començarà a les 19.30h. La segona de les visites guiades s’ha programat a les 20:15.
En finalitzar, se servirà pels assistents copa de cava i degustació
Per més informació: 93 890 14 20 / 675 78 29 36 o a través del correu mac.olerdola@gencat.cat
Les activitats estan incloses en el preu de l’entrada al recinte (normal: 3,50€ / reduïda: 2,50€). No és necessària reserva prèvia. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!