Música, concerts, balls

El reconegut Artem Trio, a l'Auditori Pau Casals

El Vendrell | 18-08-2018

El reconegut Artem Trio, a l'Auditori Pau Casals

El trio va ser guardonat amb el Primer Premi al Concurs Internacional de Música de Cambra de Montserrat i el tercer premi al Concurs Internacional de Música de Cambra de Vinaròs l’any 2017. A l’Abril del 2018 va ser finalista al Concurs “Paper de Música” de Capellades, rebent una molt bona crítica del Mestre Antoni Ros Marbà.

Artem trio ha tocat en diferents auditoris dels Països Baixos, França i Espanya, com també en festivals de renom com el Kamermuziekfestival den Haag o el Zoom Kamermuziekfestival.

Actualment és membre de la fundació Stichting Muziek in Huis i de la fundació Stichting Kunst in de Kamer. Aquest any també ha sigut retransmès en directe al programa Opium a Radio 4 de la cadena holandesa.

Vinculat a Codarts i al Conservatori d’Àmsterdam, ha tingut el privilegi de rebre consells de Gijs Kramers, Joris van Rijn, David Kuyken, Bart van der Roer, Amparo Lacruz, Franck van de Laar, Jeroen den Herder i Benzion Shamir.

La violoncelista del trio, Violeta González, té el plaer de tocar un Thomas Bertrand, cedit per Gowrings Continental Gasturbines, una companyia dirigida per Joop Steenam.

Les entrades ja es poden adquirir al web www.ticketea.com, a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24, de 10 a 14h) i al mateix Auditori Pau Casals.

Intèrprets:
Natalia Szmydt, violí
Violeta González Tomàs, violoncel
María López Belarte, piano

ARTEM TRIO
Dia: Dissabte, 18 d'agost
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Entrada: 10 €
Entrada amb descompte: 7 €

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!