Altres
Maridatge de tàrtars amb Joan Rubió
Vilanova i la Geltrú | L'Ànima Restaurant | 21-03-2019
En Joan, penedesenc de pura raça, i amb una llarga experiència com a viticultor sobre les seves esquenes en el celler Recaredo, arrenca l'any 2015, juntament amb la la seva dona, el seu projecte personal, el celler Joan Rubio Sadurni.
Preu: 35€
Tàrtar de bacallà
Tàrtar de salmó
Tàrtar de tonyina
Tàrtar de bou
Postres: Trufes de xocolata
Així és, com de les seves vinyes en fa vins propis. Amb la sortida de la primera ampolla, grans restaurants de renom s'enamoren dels seus vins. 4 anys després, es consolida al mercat, exhaurint existències de cada anyada. 🙌🏻
El pròxim dijous 21 de març organitzem un sopar maridatge amb ell i els seus vins i la nostra cuina. Una nit on els tàrtars seran els protagonistes.
EL MENÚ
- Tàrtar de bacallà amb tomàquet i un joc de cítrics
- Tàrtar de tonyina sobre un llit d'alvocat brasejat
- Tàrtar de tonyina amb una salsa especial amb soja, segell de la casa
- Tàrtar de bou a l'estil de l'Ànima
✍🏻 Reserva la teva plaça a: reserva@lanima.cat
Lloc i adreça de l'acte
- Vilanova i la Geltrú
- L'Ànima Restaurant
- Passeig del Carme, 31
- 20.30h
Informació de contacte
T'ha interessat aquest acte?
Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.
El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.