Agenda del Penedès

Exposicions

NOBLES I PLEBEUS a l'antiga Corona d'Aragó

Vilafranca del Penedès | 19-10-2019 10:00 h. fins 20-10-2019

NOBLES I PLEBEUS a l'antiga Corona d'Aragó

Tots els membres de ARCOFLIS (Arquers i Companyia de la Flor de Lis), associació cultural vilafranquina de recreació històrica medieval organitzadora de l'exposició estaran presents per a explicar i respondre a qualsevol pregunta o dubte sobre tot el material exposat de manera que tothom podrà ser informat quasi de manera personalitzada de tot el que vulgui saber. Des de ARCOFLIS us recomanem de visitar l'exposició doncs es una bona manera de aprendre i entendre la història, la nostra història tot fent un viatge al nostre passat d'una manera divertida i didàctica. ARCOFLIS (Arquers i Companyia de la Flor de Lis) és una associació de caràcter cultural sense ànim de lucre creada l'any 2000 a Vilafranca del Penedès. La nostra activitat principal és la recreació històrica medieval centrada principalment en el tir amb arc medieval i vida en campament militar en els segles XII, XIII i XIV.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!