Agenda del Penedès

Altres

Acte 25N Torrelavit

Torrelavit | Casal de Cultura | 25-11-2022 19:30 h.

Acte 25N Torrelavit

Torrelavit organitza un any més activitats per commemorar el dia contra la violència de gènere. Les activitats tindran lloc aquest divendres 25 de novembre a les 19:30h al teatre del Casal de Cultura. Es llegirà el manifest a càrrec de diferents voluntàries i seguidament la companyia La Tejida formada per Olivia Brescon i Carla Gajardo ens oferiran una breu peça teatral sota el títol de Eco del Silencio. Per acabar hi haurà el concert de dues cantautores Mariasó i Domi Mau i entrega d'un petit obsequi per a totes les assistents. En aquesta ocasió es demana l'aportació d'1€ que es destinarà a una associació que treballa per la lluita contra la violència masclista.

Lloc i adreça de l'acte

  • Torrelavit
  • Casal de Cultura
  • Carrer del Molí, 29, 08775 Torrelavit, Barcelona

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!