CHURCHILL

Jonathan Teplitzky - 2017. Regne Unit. 110 min

Sinopsis

Churchill s’afegeix a la llarga llista de films recents que evoquen i reflexionen sobre diferents episodis de la II Guerra Mundial.
Jonathan Teplitzky mostra un Churchill humà, ple de dubtes. Un home esquerp i tossut acostumat a l’adulació que sembla incapaç d’assumir que no sempre té la raó i que hi ha gent igual de vàlida que ell.
Brian Cox és Churchill. La seva encarnació és brutal i sens dubte el principal atractiu d’un film que no és més que el retrat d’una figura fonamental d’aquesta guerra que està entre l’espasa i la paret en un moment històric delicadíssim.
La part més negativa, l’excés de grandiloqüència. Massa plans contemplatius de Churchill i un cert abús de la clàssica imatge del cigar i la copa de whisky.
Era una altra època. Sense ordinadors, ni tants analistes, ni tanta informació, on sis homes al voltant d’una taula prenien decisions. No és realment fascinant?

Cartell de CHURCHILL

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!