FANTASIA BY ESCRIBÀ

Xavier Atance - 2017. Catalunya. 70 mín

Sinopsis

Fantasia és un dels somnis de Christian Escribà fet realitat. La consecució de molts anys de tradició pastissera, i sobretot de molts anys d’experimentació, avantguarda i innovació en el camp de la pastisseria i l’espectacle. Es tracta d’una exposició-espectacle que es va dur a terme el mes d’agost de l’any 2014 a l’hotel Marina Bay Sands, a Singapur. Creat per la pastisseria Escribà, es tractava de convertir un centre de convencions de 8000 metres quadrats en un món màgic, un homenatge a la pastisseria inspirat en referents com Charlie i la fàbrica de xocolata, format pels diferents espais
En aquest món global i de transversalitat de disciplines, podríem definir Christian Escribà com el creatiu transversal i global per excel·lència, que fa servir el llenguatge de la pastisseria per expressar-se. La història de la pastisseria Escribà ve de lluny, començant al 1906, els genials camins que ha seguit la genealogia d’aquesta família pastissera ens porten sempre a la diversitat de colors, la inquietud essencial i la ruptura de convencions. Aquesta creativitat alliberadora va ser un tret fonamental de l’obra d’Antoni Escribà i segueix sent-ho del seu fill, Christian.

Cartell de FANTASIA BY ESCRIBÀ

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!