EN REALIDAD NUNCA ESTUVISTE AQUÍ

Lynne Ramsay - 2017. Regne Unit. 95 min.

Sinopsis

Subtilesa a l’estil, concreció i dosificació de la violència en una història demolidora basada en la novel·la del mateix nom de Jonathan Ames. La directora escocesa Lynne Ramsay (Tenemos que hablar de Kevin, Ratcatcher), duu a terme aquest relat sense cap concessió, tal com és habitual a les seves obres, de manera explícita i creant mons inquietants on els personatges arrosseguen passats torbadors.
L’actor de culte Joachim Phoenix (Premi al millor actor al Festival de Cannes 2017 per aquest paper), esdevé perfecte pel turmentat personatge d’en Joe, el solitari veterà de guerra i ex-marine, que dedica la seva vida a redimir dones caigudes en les xarxes de la prostitució. Tot això canviarà radicalment quan rep l’encàrrec de trobar la filla segrestrada d’un conegut polític.
Pel·lícula-experiència a ritme a cops frenètics que esdevé un estudi psicològic que indaga en ferides molt profundes, tant, que arriben al fons de l’ànima.

Cartell de EN REALIDAD NUNCA ESTUVISTE AQUÍ

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!