EL SENTIDO DE UN FINAL

Ritesh Batra - 2017. Regne Unit, 108 min.

Sinopsis

Acurada adaptació de la premiada novel·la homònima del reputat escriptor anglès Julian Barnes. Es tracta d’una reflexió sobre la soledat, les relacions sentimentals i l’amistat, però sobretot de la mentida. Batra ens relata la història d’en Toni, un jubilat i divorciat que manté una plaent, rutinària i solitària vida. Tot això canviarà en reaparèixer la Veronica (Charlotte Rampling), l’amor dels temps de joventut a la universitat.
Tots aquests canvis i retrobaments, venen donats per un sorprenent llegat, un diari que guardava el seu millor amic, que ara es troba en mans de la misteriosa Veronica, una dona anciana i gelosa de la seva intimitat, que no li posarà fàcil en voler-lo recuperar.
En Toni no tindrà més remei que fer uns “flahsbacks” al passat que recrearan moments mai oblidats. Podrà actuar responsablement en conèixer les conseqüències que els seus actes van comportar? 
La bona direcció i l’acurat treball d’actors, així com la posada en escena de tots aquests records i moments transcendentals, ens faran veure si en Toni es capaç de veure més enllà dels seus propis fantasmes.

Cartell de EL SENTIDO DE UN FINAL

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!