READY PLAYER ONE

Steven Spielberg - 2018. USA. 140 min.

Sinopsis

De la mà del director Steven Spielberg arriba l’aventura de ciència ficció Ready Player One, basada en el best-seller sota el mateix nom d’Ernest Cline, que s’ha convertit en un fenomen mundial.
La pel·lícula està ambientada en l’any 2045, quan el món està a punt del caos i del col·lapse. No obstant això, la gent ha trobat la salvació en OASIS, un enorme univers de realitat virtual creat pel brillant i excèntric James Halliday (Mark Rylance). Quan Halliday mor, deixa la seva immensa fortuna a la primera persona que trobi un ou de Pasqua digital que ha amagat en algun lloc de OASIS, deslligant una competició que té enganxat al món sencer. Quan el jove i insòlit heroi Wade Watts (Tye Sheridan) decideix unir-se a la competició, es veu immers en una vertiginosa caça del tresor, controlada pel món real, en un univers fantàstic de misteris, descobriments i perills.

Cartell de READY PLAYER ONE

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!