COSAS DE LA EDAD

Guillaume Canet - 2017. França. 123 min.

Sinopsis

Guillaume Canet amb 43 anys, dirigeix i protagonitza aquesta comèdia sobre la crisi dels 40 i l’acceptació del pas dels anys en la carrera d’actor. Autoparòdia de les seves pròpies vides, Canet i Cotillard són parella a la vida real i el guionista, junt amb altres actors del repartiment, també s’interpreten a ells mateixos.
Rock’n Roll ens relata satíricament com pot ser de difícil el pas a la maduresa en el món de la fama. No dubta en mostrar-nos aquests complicats moments de forma delirant i sense complexes, ni pietat. Canet fa sevir l’humor per dir-nos que no s’enfonsa i que vol continuar lluitant per mantenir-se jove per fora i per dins, malgrat l’opinió de familiars i amics.
Aquesta pel·lícula ens ofereix a més, l’oportunitat de veure la darrera col·laboració com actor de la -malauradament- desapareguda gran estrella de la música i el cinema francès, Johnny Hallyday.

Cartell de COSAS DE LA EDAD

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!